fbpx

Meidän tiimi

Mainostoimisto Mediakumppanit - Ella Jalava

ELLA JALAVA

Mediakumppanien visuaalisuudesta vastaa AD Ella. Kaupallinen koulutus ja seitsemän vuoden kokemus alalta näkyvät varmuudessa ja kädenjäljessä. Jatkuva mielenkiinto uuden oppimiseen erityisesti videoiden ja valokuvauksen alalla näkyy erilaisina kokeiluina ja uudenlaisina toteutuksina.

Aloitti Mediakumppaneilla keväällä 2020 ja on siitä lähtien juonut kahvia.

Vapaa-aika kuluu fitnessurheilun parissa, seuraava kisavuosi tähtäimessä. Rengastrapetsitemput ja tankotanssi menevät siinä sivussa. Kamera löytyy usein käteen myös vapaalla ja kennolle tarttuu ihmisiä, koiria ja arkea.

Hyvä tietää: Hiusten väri on aito ja hiukset on ollut lyhyet viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, silloin olivat pikimustat.

SAMU VAHTERISTO

Samu on ollut erilaisissa mainostoimistoissa tekijänä  ja osakkaana yli kymmenen vuoden ajan, pääasiassa Satakunnassa. Kokemusta on kertynyt niin printistä kuin digistäkin ja kaikki on johtanut Mediakumppanien yrittäjäksi. 

Vapaa-aika kuluu erilaisissa luottamustehtävissä ja kesäisin golfkentällä. 

Hyvä tietää: Mutisee välillä itsekseen

Mainostoimisto Mediakumppanit - Samu Vahteristo
Mainostoimisto Mediakumppanit - Janette Westergård

JANETTE WESTERGÅRD

Janetella on melkein 20 vuoden kokemus medioista ja mainostoimistoista. Lehti-ilmoituksia on tehty tuhansia eri medioihin ja nykyään yhä enemmän digikanaviin. Erityisesti lehtien taitto ja visuaalinen toteutus ovat Janeten vahvuuksia.

Mediakumppaneilla Janette on ollut vuodesta 2018 ja lähes koko ajan kotitoimistossa rytmittämässä työpäivää sähköpöydän ja satulatuolin välissä ja sen takia ilman selkäkipuja.

Vapaa-aika Janetella menee luonnossa ja kirpputoreilla löytöjä tehden.

Hyvä tietää: Kotitoimistossa ei ole yksinäistä, sillä Muru ja Siru kehräävät kuulumisia mielellään näytön takana makoillen.

KATRI TURTO

Katri Turto tuo vahvistusta jo ennestään raudankovaan ilmoitusvalmistustiimiimme. Katri on saanut graafisen alan koulutuksen saanut viime vuosituhannella ja sen jälkeen vyömerkintöjä on tullut monista lehtitaloista ja mainostoimistoista.

Jääkiekkomutsi rentoutuu luonnossa, etenkin suo- ja metsämaisemissa. Luonto on niin lähellä Katrin sydäntä, että harrastuksekseen hän opiskelee tällä hetkellä ympäristösuunnittelua ja kestävää kehitystä.

Hyvä tietää: Katri kuvailee itseään hulluksi kissanaiseksi, sillä kotona kehrää kolme itämaista rotukissaa. Sansa on balineesi, Diego on itämainen pitkäkarva ja Huhu siamilainen. Ja lisää on tulossa…

Mainostoimisto Mediakumppanit - Katri Turto
Mainostoimisto Mediakumppanit - Jussi Hietikko

JUSSI HIETIKKO

Copywriterimme Jussi Hietikon toimenkuvaan kuuluu kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Jussilla on lähes 20 vuoden kokemus sanomalehden toimittajana ja kaupallista sisältöä hän on tuottanut eri lehdille (Satakunnan Kansa, Ilta-Sanomat, Turun Sanomat, Hämeen Sanomat ja Länsi-Suomi) jo usean vuoden ajan.

Vanhassa Raumassa asuva Jussi on intohimoinen leipuri ja ruuanlaittaja, sekä vinyylilevyjen keräilijä. Vinyylejä ei piilotella kotona, vaan Jussi vierailee erilaisissa kissanristiäisissä dj:n roolissa. 

Hyvä tietää: Vinyylilevyjen plaraaminen on aikaavievää puuhaa. Jussin kyseenalainen ennätys on 4,5 tuntia plaraamista berliiniläisessä levykaupassa.

Mainostoimisto Mediakumppanit - Piia Alppi

PIIA ALPPI

Graafinen suunnittelijamme Piia Alppi päätti 1,5 vuotta pitkän lomansa tammikuussa ja palasi töihin. Kyseessä ei tällä kertaa ollut surffiretriitti Australiassa vaan vaipanvaihtoa Äyhöllä.

Piia on intohimoinen siivooja, joka fanitti alakoulussa Rasmusta (myöhemmin The Rasmusta) ja olisi halunnut koiran ja myöhemmin myös lapsen nimeksi Rasmuksen, mutta tämä toive ei ole vielä toteutunut.

Kaikille tiedoksi: Piia on huivi-ihminen. 

Ollaanko kumppaneita?

Miten voimme auttaa yritystäsi?