fbpx

Meidän tiimi

Ella Jalava Mediakumppanit

ELLA JALAVA

Mediakumppanien visuaalisuudesta vastaa AD Ella. Kaupallinen koulutus ja seitsemän vuoden kokemus alalta näkyvät varmuudessa ja kädenjäljessä. Jatkuva mielenkiinto uuden oppimiseen erityisesti videoiden ja valokuvauksen alalla näkyy erilaisina kokeiluina ja uudenlaisina toteutuksina.

Aloitti Mediakumppaneilla keväällä 2020 ja on siitä lähtien juonut kahvia.

Vapaa-aika kuluu fitnessurheilun parissa, seuraava kisavuosi tähtäimessä. Rengastrapetsitemput ja tankotanssi menevät siinä sivussa. Kamera löytyy usein käteen myös vapaalla ja kennolle tarttuu ihmisiä, koiria ja arkea.

Hyvä tietää: Hiusten väri on aito ja hiukset on ollut lyhyet viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, silloin olivat pikimustat.

SAMU VAHTERISTO

Samu on ollut erilaisissa mainostoimistoissa tekijänä  ja osakkaana yli kymmenen vuoden ajan, pääasiassa Satakunnassa. Kokemusta on kertynyt niin printistä kuin digistäkin ja kaikki on johtanut Mediakumppanien yrittäjäksi. 

Vapaa-aika kuluu erilaisissa luottamustehtävissä ja kesäisin golfkentällä. 

Hyvä tietää: Mutisee välillä itsekseen

Samu Vahteristo
Janette Westergård Mediakumppanit

JANETTE WESTERGÅRD

Janetella on melkein 20 vuoden kokemus medioista ja mainostoimistoista. Lehti-ilmoituksia on tehty tuhansia eri medioihin ja nykyään yhä enemmän digikanaviin. Erityisesti lehtien taitto ja visuaalinen toteutus ovat Janeten vahvuuksia.

Mediakumppaneilla Janette on ollut vuodesta 2018 ja lähes koko ajan kotitoimistossa rytmittämässä työpäivää sähköpöydän ja satulatuolin välissä ja sen takia ilman selkäkipuja.

Vapaa-aika Janetella menee luonnossa ja kirpputoreilla löytöjä tehden.

Hyvä tietää: Kotitoimistossa ei ole yksinäistä, sillä Muru ja Siru kehräävät kuulumisia mielellään näytön takana makoillen.

KATRI TURTO

Katri Turto tuo vahvistusta jo ennestään raudankovaan ilmoitusvalmistustiimiimme. Katri on saanut graafisen alan koulutuksen saanut viime vuosituhannella ja sen jälkeen vyömerkintöjä on tullut monista lehtitaloista ja mainostoimistoista.

Jääkiekkomutsi rentoutuu luonnossa, etenkin suo- ja metsämaisemissa. Luonto on niin lähellä Katrin sydäntä, että harrastuksekseen hän opiskelee tällä hetkellä ympäristösuunnittelua ja kestävää kehitystä.

Hyvä tietää: Katri kuvailee itseään hulluksi kissanaiseksi, sillä kotona kehrää kolme itämaista rotukissaa. Sansa on balineesi, Diego on itämainen pitkäkarva ja Huhu siamilainen. Ja lisää on tulossa…

JUSSI HIETIKKO

Copywriterimme Jussi Hietikon toimenkuvaan kuuluu kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Jussilla on lähes 20 vuoden kokemus sanomalehden toimittajana ja kaupallista sisältöä hän on tuottanut eri lehdille (Satakunnan Kansa, Ilta-Sanomat, Turun Sanomat, Hämeen Sanomat ja Länsi-Suomi) jo usean vuoden ajan.

Vanhassa Raumassa asuva Jussi on intohimoinen leipuri ja ruuanlaittaja, sekä vinyylilevyjen keräilijä. Vinyylejä ei piilotella kotona, vaan Jussi vierailee erilaisissa kissanristiäisissä dj:n roolissa. 

Hyvä tietää: Vinyylilevyjen plaraaminen on aikaavievää puuhaa. Jussin kyseenalainen ennätys on 4,5 tuntia plaraamista berliiniläisessä levykaupassa.

PETRI RAUTIO

Petri Rautiolla on huikean pitkä kokemus sekä IT- että kaupanalalta.

Petri vastaa Mediakumppaneilla Google-markkinoinnista, verkkosivujen valmistuksesta ja niiden ylläpidosta.

Petri on henkeen ja vereen lätkämiehiä, ja lähimpänä sydäntä on tietenkin Rauman Lukko. Jääkiekon seuraamisen lisäksi miehen vapaa-aikaa värittävät musiikki ja lukeminen.

Hyvä tietää: Petri tunnustautuu olevansa moottoriturpa – Hiljaisuus ahdistaa.

Ollaanko kumppaneita?

Miten voimme auttaa yritystäsi?
WPBot

Keskustele kanssamme!